Ideiglenesen új helyen a Szarvasi Járásbíróság

A közeljövőben megkezdődik a Szarvasi Járásbíróság Szarvas, Deák Ferenc utca 1. szám alatt található épületének bővítése és teljes körű felújítása. Emiatt a Szarvasi Járásbíróság a folyamatos és zavartalan működés biztosítása érdekében ideiglenesen új helyre költözött.

 

A felújítás ideje alatt a bíróság a Szarvas, Szabadság út 1-3. szám alatt működik, mely a Szent István Egyetem GAEK, Tessedik Campus épülete. Lényeges, hogy az épületnek több bejárata van, melyek közül a bírósági ügyfelek a Szarvas, Petőfi utca (Vízi Színház utcája) felől lévő bejáratot használhatják.

 

A bíróság telefonos, illetőleg fax elérhetőségei a költözést követően nem változnak. A Szarvasi Járásbíróság telefonon már ismételten elérhető tekintettel arra, hogy a szolgáltató munkatársai a szükséges munkálatokat elvégezték.

 

A tényleges átköltözést követően, azaz 2016. október 3. napjától az ügyfélfogadás és a panasznapok rendjében nem történik változás. Így a következő, a 2016. október 7. napján megtartandó panasznap nem marad el, azonban az már a Szarvas, Szabadság út 1-3. szám alatti épületben lesz.